Rozpoczynamy rekrutację! Na zgłoszenia czekamy do 13 września 2024! Pamiętajcie o wypełnieniu zgłoszenia (zał. 1) w formie elektronicznej!
Masz pytania lub uwagi – zadzwoń do nas! Telefon: 535 380 010 lub 790 247 247!
Konkurs został dofinansowany ze środków programu Fundusze Europejskie dla Rybactwa na lata 2021-2027. Informacje o programie unijnym Fundusze dla Rybactwa: www.rybactwo.gov.pl
#FunduszeUE #FunduszeEuropejskiedlaRybactwa #rybactwo #EFMRA #FER
Zbiór dokumentów / formularzy do udziału w konkursie:
ZAŁĄCZNIKI
1.Zgłoszenie do konkursu
Wymagana forma elektroniczna (wypełnienie na komputerze).
Przesyłasz go wraz z załącznikami na adres: konkurs@swietokarpia.pl
2. Ocena zgłoszeń
Na co zwracamy uwagę przy ocenie formalnej oraz przy wyborze zgłoszeń do Konkursu.
6. Produkt obowiązkowy
Opis produktów obowiązkowych:
karpia opolskiego oraz kiszonek z Gospodarstwa M.Sznajder.
Opis produktów partnerów – zapewnionych podczas Konkursu – produkty tłuszczone Bunge oraz przyprawy Darpol.
7. Talerze Lubiana
Opis talerzy, na których będziecie serwowali konkursowe potrawy – jeden do wyboru.
Tagi