Uczniowie

Data publikacji: 18 kwietnia 2024  Drukuj 

Rozpoczynamy rekrutację! Na zgłoszenia czekamy do 13 września 2024! Pamiętajcie o wypełnieniu zgłoszenia (zał. 1) w formie elektronicznej!

Masz pytania lub uwagi – zadzwoń do nas! Telefon: 535 380 010 lub 790 247 247!

Konkurs został dofinansowany ze środków programu Fundusze Europejskie dla Rybactwa na lata 2021-2027. Informacje o programie unijnym Fundusze dla Rybactwa: www.rybactwo.gov.pl
#FunduszeUE #FunduszeEuropejskiedlaRybactwa #rybactwo #EFMRA #FER 


Zbiór dokumentów / formularzy do udziału w konkursie: 

Regulamin

Zbiór zasad obowiązujących podczas Konkursu

ZAŁĄCZNIKI

1.Zgłoszenie do konkursu

Wymagana forma elektroniczna (wypełnienie na komputerze).
Przesyłasz go wraz z załącznikami na adres: konkurs@swietokarpia.pl

2. Ocena zgłoszeń

Na co zwracamy uwagę przy ocenie formalnej oraz przy wyborze zgłoszeń do Konkursu.

3. Harmonogram Konkursu

Jak wygląda przebieg Konkursu

4. Kodeks etyczny Jurora

Zobowiązania tych, co oceniają konkursowe potrawy.

5. Arkusz ocen

Ile punktów i za co.
Co wolno, a czego nie.

6. Produkt obowiązkowy

Opis produktów obowiązkowych:
karpia opolskiego oraz kiszonek z Gospodarstwa M.Sznajder.
Opis produktów partnerów – zapewnionych podczas Konkursu – produkty tłuszczone Bunge oraz przyprawy Darpol.

7. Talerze Lubiana

Opis talerzy, na których będziecie serwowali konkursowe potrawy – jeden do wyboru.


 

 

Tagi

left
right
right