Szefowie Kuchni

Rozpoczynamy rekrutację! Na zgłoszenia czekamy do 13 września 2024! Pamiętajcie o wypełnieniu zgłoszenia (zał. 1) w formie elektronicznej!

Masz pytania lub uwagi – zadzwoń do nas! Telefon: 535 380 010 lub 790 247 247!


Zbiór dokumentów / formularzy do udziału w konkursie: 

Regulamin

Zbiór zasad obowiązujących podczas Konkursu

 📥

ZAŁĄCZNIKI

1.Zgłoszenie do konkursu

Wymagana forma elektroniczna (wypełnienie na komputerze).
Przesyłasz go wraz z załącznikami na adres: konkurs@swietokarpia.pl

 📥

2. Ocena zgłoszeń

Na co zwracamy uwagę przy ocenie formalnej oraz przy wyborze zgłoszeń do Konkursu.

 📥

3. Harmonogram Konkursu

Jak wygląda przebieg Konkursu.

 📥

4. Kodeks etyczny Jurora

Zobowiązania tych, co oceniają konkursowe potrawy.

 📥

5. Arkusz ocen

Ile punktów i za co.
Co wolno, a czego nie.

 📥

6. Produkt obowiązkowy

Opis produktów obowiązkowych:
karpia opolskiego oraz kiszonek z Gospodarstwa M.Sznajder.
Opis produktów partnerów – zapewnionych podczas Konkursu – produkty tłuszczone Bunge oraz przyprawy Darpol.

 📥

7. Talerze Lubiana

Opis talerzy, na których będziecie serwowali konkursowe potrawy – jeden do wyboru.

 📥