Aktualności 2023   |   Archiwum   |   Konkurs

Nagrody

Data publikacji: 18 maja 2023  Drukuj 

Nagrody dla Szefów Kuchni

Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają:

I miejsce: 

  • dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 3000 zł
  • prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji,
  • nominację do Kulinarnego Pucharu Polski w 2024 roku, na zasadach określonych w Regulaminie Konkursu 

II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1700 zł.

III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1000 zł

Pozostali uczestnicy startujący w Konkursie otrzymają dyplom oraz nagrodę pocieszenia.

Nagrody dla Uczniów szkół gastronomicznych

Laureaci trzech pierwszych miejsc otrzymają:

I miejsce: 

  • dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 1000 zł 
  • prawo uczestnictwa w kolejnej edycji konkursu pn. „Czas na rybę!” bez wstępnych eliminacji. 
  • nagroda specjalna w postaci minimum tygodniowego stażu zawodowego u jednego z Szefów Kuchni zrzeszonego w stowarzyszeniu Euro-Toques Polska. Termin i miejsce stażu zostanie ustalony indywidualnie z drużyną, która otrzyma nagrodę. 

II miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 600 zł;

III miejsce: dyplom oraz nagrodę dla każdego uczestnika z 2-osobowej drużyny o wartości do 350 zł

Dla szkół laureatów trzech pierwszych miejsc zostaną dodatkowo zorganizowane warsztaty przez firmę Unox Polska sp. z o.o. z użyciem pieców konwekcyjno-parowych. 

Pozostali uczestnicy startujący w Konkursie otrzymają dyplom oraz nagrodę pocieszenia.

Tagi

left
right
right