Aktualności 2023   |   Archiwum

Kilka słów o zwycięskiej drużynie 2023

Data publikacji: 21 października 2023  Drukuj 

🥇Pierwsze miejsce w 2023 roku zajęli: Kamil Bujdasz i Paweł Baran z potrawą Karp po rzeszowsku. GRATULUJEMY!

Zwycięzcy otrzymali:
* nagrodę finansową w wysokości łącznej 6000,- zł ufundowaną z Programu Operacyjnego Rybactwo i Morze przez Polski Karp sp. z o.o.
* nominację do Kulinarnego Pucharu Polski 2024
* wycieczkę do Włoch ufundowaną przez naszego Partnera – UNOX

Krótka informacja o naszych Zwycięzcach

🐟 𝐊𝐚𝐦𝐢𝐥 𝐁𝐮𝐣𝐝𝐚𝐬𝐳

👨‍🍳 Doświadczenie zdobywał w Zamek Dubiecko na stanowisku młodszego Kucharza.

👨‍🍳 Pracował w rzeszowskim Grand Hotel Boutique

👨‍🍳 Od trzech lat pracuje w Stary Browar Rzeszowski – w tej chwili jest zastępcą Szefa Kuchni.

👨‍🍳 W 2021 roku zwyciężył w konkursie Czas na rybę więc karp mu nie obcy.

👨‍🍳 W 2022 roku zajął pierwsze miejsce w konkursie Smaki Galicji w Dębowy Dwór

🐟 𝐏𝐚𝐰𝐞ł 𝐁𝐚𝐫𝐚𝐧

👨‍🍳 Doświadczenie zdobywał jako młodszy Kucharz w Hotel Bristol Tradition & Luxury

👨‍🍳 Pracował jako Kucharz w rzeszowskim Grand Hotel Boutique

👨‍🍳 Był Kucharzem w Hotel Zimowit w Rzeszowie

👨‍🍳 Od 5 lat pracuje w Stary Browar Rzeszowski jako zastępca Szefa Kuchni

👨‍🍳 Zajął trzecie miejsce w 2022 roku w Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie

Tagi

left
right
right