Pierwsze miejsce w 2023 roku zajęli: Kamil Bujdasz i Paweł Baran z potrawą Karp po rzeszowsku. GRATULUJEMY!
Zwycięzcy otrzymali:
* nagrodę finansową w wysokości łącznej 6000,- zł ufundowaną z Programu Operacyjnego Rybactwo i Morze przez Polski Karp sp. z o.o.
* nominację do Kulinarnego Pucharu Polski 2024
* wycieczkę do Włoch ufundowaną przez naszego Partnera – UNOX
𝐊𝐚𝐦𝐢𝐥 𝐁𝐮𝐣𝐝𝐚𝐬𝐳
Doświadczenie zdobywał w Zamek Dubiecko na stanowisku młodszego Kucharza.
Pracował w rzeszowskim Grand Hotel Boutique
Od trzech lat pracuje w Stary Browar Rzeszowski – w tej chwili jest zastępcą Szefa Kuchni.
W 2021 roku zwyciężył w konkursie Czas na rybę więc karp mu nie obcy.
W 2022 roku zajął pierwsze miejsce w konkursie Smaki Galicji w Dębowy Dwór
𝐏𝐚𝐰𝐞ł 𝐁𝐚𝐫𝐚𝐧
Doświadczenie zdobywał jako młodszy Kucharz w Hotel Bristol Tradition & Luxury
Pracował jako Kucharz w rzeszowskim Grand Hotel Boutique
Był Kucharzem w Hotel Zimowit w Rzeszowie
Od 5 lat pracuje w Stary Browar Rzeszowski jako zastępca Szefa Kuchni
Zajął trzecie miejsce w 2022 roku w Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie
Tagi