Mamy zwycięzców szóstej edycji Konkursu Czas na rybę!
Pierwsze miejsce: Kamil Bujdasz i Paweł Baran z potrawą Karp po rzeszowsku
Drugie miejsce: Krzysztof Klimaszewski i Łukasz Wódz – z potrawą Karp w chałce/ „kawior grzybowy”/ korzenne puree dyniowe/ sałatka „Waldorf”/ sos maślany
Trzecie miejsce: Tomasz Mielniczuk i Tadeusz Węcławik z potrawą Roule z karpia/porzeczkowe compote/majo z oleju dyniowego/tacos gryczane/dynia/miso
Brawa także dla wszystkich pozostałych uczestników:
Bartosz Alboszta i Filip Słabiński z potrawą Tris of fish
Konrad Kistela i Mukesh Singh z potrawą: Karp z kruszonką orzechową,tartaletka z karpia,polenta,dynia,burak,sos cytrynowy,sos z maślanki
Maksym Trushkin i Emil Buczyński z potrawą Jesienny Karpidze
Dziękujemy naszym partnerom i patronom!
Jean Bos
Wolfgang P. Menge
𝐎𝐑𝐆𝐀𝐍𝐈𝐙𝐀𝐓𝐎𝐑𝐙𝐘:
Edukacja od kuchni – Kamil Klekowski
𝐏𝐀𝐓𝐑𝐎𝐍𝐈 𝐌𝐄𝐑𝐘𝐓𝐎𝐑𝐘𝐂𝐙𝐍𝐈:
Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni
𝐏𝐀𝐑𝐓𝐍𝐄𝐑𝐙𝐘:
Bunge właściciel marki Kruszwica
Alpro
PGL LP Gospodarstwo Rybackie Niemodlin
Fot: Good Lookin Food Photography