Przedstawiamy 12 uczennic i uczniów zakwalifikowanych do VI edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego “Czas na rybę – junior”. To oni już niebawem poddadzą się ocenie jurorów ze Stowarzyszenia Euro-Toques Polska. Gratulujemy finalistom, którzy już 6 października będą przygotowywać potrawy z karpia na Zamku w Niemodlinie oraz wszystkim tym, którzy nadesłali zgłoszenia. Wybór nie był łatwy – zachęcamy do ponownego startu za rok. Gratulujemy także pedagogom za wychowywanie i kształtowanie gastronomicznych talentów.
Alicja Ciupioł & Helena Kalus – Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu.
Julia Gilner & Natalia Kostka – Zespół Szkół nr 7 w Tychach
Martyna Kliś & Szymon Habdas – Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu
Julia Masierak & Kamila Jarosz – Szkolne Koło Gastronomiczne Lider-Lublin
Iwo Nowacki & Kacper Staszewski – Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im.Danuty Siedzikówny”Inki”
Mateusz Rutkowski & Weronika Bubrowiecka – Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce
Tagi