Aktualności 2023   |   Archiwum

Uczestnicy konkursu „Czas na rybę – junior!”

Data publikacji: 25 września 2023  Drukuj 

Przedstawiamy 12 uczennic i uczniów zakwalifikowanych do VI edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego „Czas na rybę – junior”. To oni już niebawem poddadzą się ocenie jurorów ze Stowarzyszenia Euro-Toques Polska. Gratulujemy finalistom, którzy już 6 października będą przygotowywać potrawy z karpia na Zamku w Niemodlinie oraz wszystkim tym, którzy nadesłali zgłoszenia. Wybór nie był łatwy – zachęcamy do ponownego startu za rok. Gratulujemy także pedagogom za wychowywanie i kształtowanie gastronomicznych talentów.

🐟 Alicja Ciupioł & Helena Kalus – Zespół Szkół Gastronomicznych we Wrocławiu.

🐟 Julia Gilner & Natalia Kostka – Zespół Szkół nr 7 w Tychach

🐟 Martyna Kliś & Szymon Habdas – Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Żywcu

🐟 Julia Masierak & Kamila JaroszSzkolne Koło Gastronomiczne Lider-Lublin

🐟 Iwo Nowacki & Kacper Staszewski – Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im.Danuty Siedzikówny”Inki”

🐟 Mateusz Rutkowski & Weronika Bubrowiecka – Zespół Szkół Zawodowych nr 4 im. Adama Chętnika w Ostrołęce

Tagi

left
right
right