Oto szczęśliwa 12 profesjonalnych kucharzy, którzy zakwalifikowali się do finału VI edycji ogólnopolskiego konkursu kulinarnego “Czas na rybę!”. To oni 7 października powalczą na Zamku Książęcym w Niemodlinie o cenne nagrody i nominację do Kulinarny Puchar Polski. Serdecznie gratulujemy – wybór był niezwykle trudny, a poziom bardzo wysoki. Dziękujemy wszystkim, którzy nadesłali zgłoszenia i zachęcamy do startu w przyszłorocznej edycji. Niektórzy byli bardzo blisko.
Bartosz Alboszta – Hotel Traugutta3 Białystok
Filip Słabiński – Nowa Szekla Tawerna&Bar w Augustowie
Kamil Bujdasz – Stary Browar Rzeszowski
Paweł Baran – Stary Browar Rzeszowski
Konrad Kistela – TrzyJeziora Restauracja “Zmyślona”, Wieleń Zaobrzański
Mukesh Singh Chef mukesh – TrzyJeziora – Restauracja “Zmyślona”, Wieleń Zaobrzański
Krzysztof Klimaszewski – Brasserie Selgros Piaseczno
Łukasz Wódz – Instytut Kulinarny Transgourmet Selgros Piaseczno
Tomasz Mielniczuk – Gościniec Pod Lasem ᴴᵒᵗᵉˡ
Tadeusz Węcławik – Restauracja MOŻE w Lublinie
Maksym Trushkin – Restauracja Miodowa w Dzierżoniowie
Emil Buczyński – Restauracja Miodowa w Dzierżoniowie
Tagi