Jurorami konkursu “Czas na rybę!” są najwybitniejsi Szefowie Kuchni – przedstawiciele najważniejszych stowarzyszeń i organizacji branży HoReCa. Znakomici sędziowie zapewniają uczestnikom sprawiedliwe i przejrzyste zasady oceniania ich rywalizacji, prowadzonej na najwyższym, profesjonalnym poziomie. Dbałość o standardy i ciągłe podnoszenie poziomu konkursu “Czas na rybę!” zaowocowały nominacją do Kulinarnego Pucharu Polski. Przedstawiamy grono jurorów z 2023 roku:
Przewodniczący jury – Marcin Soból. Prezes Euro-Toques Polska.
Jean Bos – Prezes Aregala Polska.
Krzysztof Gawlik- V-ce President World Master Chefs Society.
Wojciech Harapkiewicz – Szef Kuchni Restauracji Boreczna.
Wolfgang P. Menge – Dyrektor Aregala Deutschland & Cooks Without Borders. Członek „Niemieckiej Akademii Kulinarnej”.
Kurt Scheller – legenda gastronomii – Szef Wszystkich Szefów.
Tomasz Smoczyk – członek stowarzyszeń Augusto Escoffier International oraz The World Master Chefs Society.
Krzysztof Szulborski – Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.
Jarek Walczyk – Prezes Fundacji Klub Szefów Kuchni.
Jarek Uściński – Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.